Fliseklipper | KT24

(1 kundeanmeldelse)

Fra: 149,00 kr. per dag

Lej vores pålidelige Masterpac 420 mm fliseklipper til præcis og effektiv klipning af belægningssten på Bornholm. Denne professionelle fliseklipper kan klippe sten med op til 140 mm tykkelse og har en maksimal klippebredde på 420 mm, hvilket gør den ideel til præcisionsarbejde med belægningssten.

(1 kundeanmeldelse)

Tilvalg

Hvis du vil undgå selv at skulle rengøre maskinen efter brug, kan du betale os for det.

Lej Masterpac 420 mm fliseklipperen på Bornholm og kom hurtigt i mål med dit belægningsprojekt. Denne robuste klipper er designet med lejeudveksling og fjederbelastede styreplader for præcis stenplacering. Med muligheden for at vende skærene hele tre gange sikrer du at du hele tiden har skarpe skær at klippe med. Denne pålidelige klipper klarer nemt fliser med en tykkelse på op til 140 mm og har en imponerende klippebredde på 420 mm.

Gør dit flisearbejde effektivt og professionelt med Masterpac 420 mm fliseklipperen, der tilbyder styrke og præcision i højeste grad, når du har brug for det på Bornholm.

Generelt om fliseklippere

Fliseklippere til belægningssten er uvurderlige værktøjer til præcis skæring og tilpasning af sten til forskellige bygge- og renoveringsprojekter. Disse maskiner er designet specifikt til at håndtere belægningssten og udføre præcise snit ved hjælp af to lige klinger, der presses sammen om flisen.

De findes i forskellige størrelser og konfigurationer og er velegnede til at klippe belægningssten af forskellige materialer, såsom natursten, beton eller lignende materialer. Med evnen til at håndtere forskellige tykkelser og størrelser af belægningssten, giver fliseklippere håndværkere mulighed for at opnå nøjagtige og ensartede snit.

Funktionsmåden er baseret på to lige klinger, der presses sammen om flisen, hvilket resulterer i et rent og præcist snit. Denne metode sikrer nøjagtige og tilpassede belægningssteninstallationer med lethed og præcision. Se hvordan man betjener fliseklipperen nedenfor i videoen.

Ofte stillede spørgsmål for leje af vores fliseklipper på Bornholm

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål om leje af vores fliseklipper. Læs dem for at få et klart billede af, hvordan leje af fliseklipper på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS fungerer.

  1. Hvordan lejer jeg en fliseklipper på Bornholm?

    For at leje vores fliseklipper skal du vælge en lejeperiode ovenfor og eventuelle tilvalg, lægge produktet i kurven og eventuelt tilføje andre produkter, som du ønsker at leje. Gå derefter til kassen, udfyld dine informationer, vælg levering eller afhentning, og foretag betalingen. Vi tager i mod Visa, Mastercard og MobilePay.

  2. Hvor lejer jeg en fliseklipper på Bornholm

    Du kan altid leje en fliseklipper hos Bornholms Materieludlejning Aps på Midtbornholm, som kan bookes online. Vi tilbyder direkte levering og afhentning, og har altid et godt sortiment af maskiner og materiel.

  3. Hvordan vælger jeg lejeperiode for fliseklipperen?

    Vælg den ønskede lejeperiode ved at angive start- og slutdato ovenfor. I kalenderen kan du se tilgængeligheden, hvor de grønne felter viser ledige dage.

  4. Hvad er inkluderet i lejeprisen, når jeg lejer en fliseklipper?

    Lejeprisen inkluderer fliseklipperen og nødvendigt tilbehør.

  5. Hvilke leverings- og afhentningsmuligheder har jeg, når jeg lejer fliseklipper?

    Vi tilbyder levering og afhentning af fliseklipperen, uanset om du bor i Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale eller Østerlars. Alternativt kan du afhente fliseklipperen selv. Det kan du vælge, når du kommer til kassen under bestilling.

  6. Hvad sker der efter jeg har foretaget en booking?

    Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede materiel bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere levering eller afhentning.

  7. Hvad hvis fliseklipperen går i stykker under min lejeperiode?

    I tilfælde af uforudsete problemer bedes du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 37 kg
Klippebredde

420 mm.

Tykkelse på fliser

140 mm.

1 anmeldelse af Fliseklipper | KT24

  1. Maria

    PERFEKT hvis du skal lægge fliseterrasse. Robust, præcis og sparede os for masser af tid og besvær 😄

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *