Levering på hele Bornholm fra 299 kr.

Mulighed for at afhente selv

Levering, afhentning og aflevering

Vores generelle lejebetingelser er gældende. Lejeren er forpligtet til enhver tid at overholde disse betingelser, herunder lejeperioden og vedligeholdelsen af materiellet.

Levering og afhentning af Bornholms Materieludlejning ApS

Vi tilbyder direkte levering og afhentning, hvis dette er valgt ved booking. Dette sparer dig tid til afhentning og aflevering og giver mulighed for fokus på dit byggeprojekt. Vi kan levere og afhente på hele Bornholm, heriblandt: Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale og Østerlars

Nedenfor finder du en tabel med vores aktuelle priser for levering og afhentning. Bemærk priserne er gældende for både levering og afhentning på din adresse. Vi tilbyder også gratis levering og afhentning tilbydes for større ordrer, som angivet i tabellen nedenfor.

  • Eksempel: Levering og afhentning på en adresse i Rønne for en ordre på 849 kr. koster 399 kr.
  • Eksempel: Levering og afhentning på en adresse i Nexø for en ordre på 2399 kr. koster 0 kr.
PostnumrePrisGratis fragt ved bestillinger over
Nexø (3730) og Svaneke (3740)549 kr.2000 kr.
Rønne (3700) og Allinge (3770)399 kr.1500 kr.
Aakirkeby (3720), Gudhjem (3760) og Hasle (3790)449 kr.1500 kr.
Klemensker (3782)299 kr.1000 kr.
Østermarie (3751)499 kr.1500 kr.

Procedure

Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede udstyr bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere hvornår vi kan levere og afhente det lejede materiel.

Du har mulighed for afhentning og aflevering af alt vores materiel på vores adresse: Årsballevej 34, 3700 Rønne.

Procedure

Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede udstyr bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere hvornår du kan afhente og aflevere det lejede materiel.

Større maskiner

Ved afhentning af større maskiner kræves et stort trailerkørekort. Disse maskiner skal afhentes på en maskintrailer, som f.eks. kan lejes hos os. Vi anbefaler dog, at lade Bornholms Materieludlejning ApS levere til din adresse.

Vigtig information

Ved aflevering af materiel uden vores tilstedeværelse skal lejeren dokumentere afleveringen gennem fotodokumentation, som sendes til kontakt@bhmu.dk.

For ændringer i lejeperioden, levering, afhentning eller aflevering, kontakt Bornholms Materieludlejning ApS på mail: kontakt@bhmu.dk eller telefon: 7060 4580.

Levering eller afhentning

Du vælger selv ved kassen

Pæne og rene maskiner

Altid rengjort før leje

Nye eller nyere maskiner

Altid serviceret og vedligeholdt

Sikker betaling

Betalingskort, MobilePay m.m.

Har vi ikke det, du søgte? 🤷🏼

Vi har et udvalg af materiel og maskiner, som ikke er tilgængelige online. Bare send os en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Desuden tilbyder vi pakkeløsninger, hvis du skal leje i en længere periode eller har brug for mere materiel. 

Lej minigraver på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS