Levering på hele Bornholm fra 299 kr.

Mulighed for at afhente selv

Det skal være nemt at bygge på Bornholm

Din lokale partner

Hos Bornholms Materieludlejning ApS er vores hjerte forankret på Bornholm, og vi er stolte af at kunne støtte vores lokale samfund på øen. Vi tror på, at alle skal have mulighed for at forvandle deres boliger og bygge drømme på Bornholm, uanset om de er erfarne håndværkere eller førstegangsentusiaster. Det er derfor, vi har valgt at fokusere på at hjælpe lokale private mennesker med deres byggeprojekter ved at tilbyde materieludlejning og muligheden for at gøre det selv.

Byggeprojekter kan være dyre og tidskrævende, og nogle gange kan det virke uoverkommeligt at ansætte dyre entreprenører. Her hos Bornholms Materieludlejning ApS tror vi på, at selvom du måske ikke er professionel, har du stadig potentialet til at bygge og renoverer selv. Ved at udleje materiel som værktøj, maskiner og udstyr giver vi de private adgang til de nødvendige ressourcer til at tage fat på deres projekter og gøre dem til virkelighed.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Levering eller afhentning

Du vælger selv ved kassen

Pæne og rene maskiner

Altid rengjort før leje

Nye eller nyere maskiner

Altid serviceret og vedligeholdt

Sikker betaling

Betalingskort, MobilePay m.m.

Har vi ikke det, du søgte? 🤷🏼

Vi har et udvalg af materiel og maskiner, som ikke er tilgængelige online. Bare send os en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Desuden tilbyder vi pakkeløsninger, hvis du skal leje i en længere periode eller har brug for mere materiel. 

Lej minigraver på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS