Levering på hele Bornholm fra 299 kr.

Mulighed for at afhente selv

Leje af Havefræser på Bornholm

Sådan anvender du en havefræser til havearbejde på Bornholm

Havefræseren er et uundgåeligt redskab for enhver haveejer på Bornholm, der ønsker at forberede jorden til plantning eller forbedre jordens strukturer. Hvis du planlægger at leje en havefræser til dit næste haveprojekt, er Bornholms Materieludlejning ApS et fremragende valg. Med vores et stort udvalg af havefræserudstyr kan du nemt finde den perfekte løsning til dine behov.

Når du lejer en havefræser, som for eksempel Husqvarna TR 348, får du en kraftfuld maskine med en effektiv 4-blads fræser, der kan bearbejde selv den mest kompakte jord med lethed. Denne havefræser har en arbejdsdybde på op til 15 cm og en arbejdsbredde på 48 cm, hvilket gør den ideel til en bred vifte af haveopgaver fra blomsterbede til græsplæner.

Hvordan fungerer en havefræser?

En havefræser er designet til at løsne og blande jorden, hvilket gør det lettere at plante nye planter eller forbedre jorden til eksisterende planter. Havefræseren får sin kraft fra en motor, der driver roterende knive ind i jorden. Det gør det muligt at bearbejde jorden effektivt, så du hurtigt kan forberede din have til plantning.

De fleste havefræsere, inklusive vores TR 348 model, har også indbyggede funktioner som bakgear, hvilket gør det lettere at navigere og manøvrere selv i ujævnt terræn. Du kan leje vores havefræser online og få den leveret direkte til dit hjem i Rønne, Allinge eller Gudhjem.

Leje af havefræser på Bornholm

At leje en havefræser på Bornholm er en hurtig og nem proces. Besøg vores hjemmeside, vælg den havefræser, du ønsker at leje, og angiv lejeperioden. Du har også mulighed for at tilføje andre værktøjer og materiel, ligesom du kan vælge mellem levering eller afhentning.

Bornholms Materieludlejning ApS tilbyder fleksible lejeaftaler, hvilket gør det belejligt for dig, uanset om du befinder dig i Hasle, Nexø eller Svaneke. Med vores lave priser og praktiske lejeløsninger kan du få arbejdet gjort hurtigt og effektivt, så du kan nyde en smuk have på Bornholm.

Ofte stillede spørgsmål om leje af havefræser

Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål vedrørende leje af havefræsere:

  • Hvordan lejer jeg en havefræser? Du vælger en havefræser på vores hjemmeside, angiver lejeperioden og går til kassen.
  • Hvor kan jeg leje? Vi tilbyder leje af havefræsere i hele Bornholm.
  • Hvad er inkluderet i lejeprisen? Lejeprisen inkluderer selve havefræseren, og den leveres med en fuld tank, som skal returneres fyldt.

Er du klar til at tage kontrollen over dit havearbejde? Så tøv ikke med at leje en havefræser i dag og give din have den kærlighed, den fortjener!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering eller afhentning

Du vælger selv ved kassen

Pæne og rene maskiner

Altid rengjort før leje

Nye eller nyere maskiner

Altid serviceret og vedligeholdt

Sikker betaling

Betalingskort, MobilePay m.m.

Har vi ikke det, du søgte? 🤷🏼

Vi har et udvalg af materiel og maskiner, som ikke er tilgængelige online. Bare send os en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Desuden tilbyder vi pakkeløsninger, hvis du skal leje i en længere periode eller har brug for mere materiel. 

Lej minigraver på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS