Levering på hele Bornholm fra 299 kr.

Mulighed for at afhente selv

Sådan bruger du en pladevibrator til dine byggeprojekter på Bornholm

Når du arbejder på byggeprojekter på Bornholm, er en pladevibrator et essentielt værktøj til komprimering af jord, grus og sand. Hos Bornholms Materieludlejning ApS tilbyder vi forskellige pladevibratorer til leje, herunder den effektive Masalta 60-2 og den kraftfulde ZÜLAU 80-40, som alle er designet til at give dig optimale resultater i dine projekter.

Uanset om du er i gang med at bygget et fundament, lægge fliser eller bygge en sti, kan en pladevibrator sikre, at overfladerne bliver jævne og stabile. Vores pladevibratorer er nemme at transportere og bruge, hvilket gør dem velegnede til alle typer projekter på Bornholm, fra Rønne til Allinge og Gudhjem.

Pladevibratorer til forskellige byggeprojekter

Pladevibratorer såsom vores Masalta 60-2 og ZÜLAU 80-40 kan håndtere komprimeringsopgaver af forskellig art. Masalta 60-2 vejer 70 kg og har en stærk 6,5 hk motor, mens ZÜLAU 80-40 vejer 80 kg og er udstyret med en pålidelig HONDA motor. Begge modeller sikrer effektiv komprimering, hvilket er ideelt til landskabspleje og byggeprojekter.

Pladevibratorerne kan komprimere op til 450 m²/time og kan leveres med ekstra tilbehør, såsom vulkanplader, der hjælper med at lægge fliser jævnt. Det betyder, at uanset hvilken type projekt du har gang i, har vi det rette udstyr til at gøre arbejdet lettere og mere effektivt.

Sådan lejer du en pladevibrator på Bornholm

For at leje en pladevibrator fra Bornholms Materieludlejning ApS, skal du blot vælge din ønskede lejeperiode og eventuelle ekstraudstyr, lægge produktet i kurven, og følge betalingsprocessen via vores hjemmeside. Vi tilbyder bekvemme leverings- og afhentningsmuligheder i byer som Rønne, Nexø og Gudhjem, så dit lejeudstyr let kan nå frem til dig.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om lejeprocessen, eller hvilket udstyr der vil være bedst for dit projekt. Vores erfarne team er klar til at hjælpe.

Med en pladevibrator fra Bornholms Materieludlejning ApS kan du være sikker på, at dit projekt vil få en solid fundament, hvilket er vitalt for enhver byggeopgave. Uanset om du arbejder i Rønne, Allinge eller Gudhjem, er vores pladevibratorer klar til at hjælpe dig med at opnå et vellykket resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering eller afhentning

Du vælger selv ved kassen

Pæne og rene maskiner

Altid rengjort før leje

Nye eller nyere maskiner

Altid serviceret og vedligeholdt

Sikker betaling

Betalingskort, MobilePay m.m.

Har vi ikke det, du søgte? 🤷🏼

Vi har et udvalg af materiel og maskiner, som ikke er tilgængelige online. Bare send os en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Desuden tilbyder vi pakkeløsninger, hvis du skal leje i en længere periode eller har brug for mere materiel. 

Lej minigraver på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS