Letvægtsbetonsliber | EBS 120.1

(1 kundeanmeldelse)

Fra: 299,00 kr. per dag

Lej denne mindre betonsliber, Eibenstock EBS 120.1,  den ultimative betonsliber til præcis afgratning, afkantning og slibning af betonoverflader, især på svært tilgængelige områder. Med sit lette design og præcise ydeevne er denne sliber skabt til at håndtere enhver opgave, traditionelle slibere ikke klarer.

(1 kundeanmeldelse)

Tilvalg

Hvis du ikke selv har en industristøvsuger, kan du medleje en af os. Hvis du vil undgå selv at skulle rengøre maskinen efter brug, kan du betale os for det.

Nu kan du leje denne betonsliber hos Bornholms Materieludlejning ApS. Eibenstock EBS 120.1, 230V er den ideelle betonsliber til præcis afgratning, afkantning og slibning af betonoverflader, især på mindre områder og kanter. Denne lette og kompakte betonsliber er skabt til at håndtere selv de mest utilgængelige steder, hvor traditionelle slibere har svært ved at nå frem.

Funktionelt design

Betonsliberen er designet til let og præcis håndtering. Med sit slanke og lette design på kun 3,5 kg er denne betonsliber en af markedets letteste. Den elektriske softstart sikrer en blid opstart, hvilket ikke kun reducerer strømforbruget, men også giver mere kontrol over maskinen. Det vibrationsdæmpede soft grip håndtag gør det behageligt at betjene maskinen i lange arbejdsperioder uden træthed.

Præcision og støvfri ydeevne

Betonsliberen kommer med et integreret udtag til tilslutning af industristøvsugere, hvilket giver en støvfri arbejdszone, der beskytter både luftveje og arbejdsområdet mod partikler. Du kan med fordele medleje vores industristøvsuger. En del af skærmen kan vippes op, hvilket muliggør slibning helt ud til kanterne, sikrende en præcis finish. Børstekransen beskytter mod støv og flyvende partikler for ekstra sikkerhed, og spindellåsen gør udskiftning af slibeskiver hurtig og enkel.

For optimal sikkerhed anbefales det altid at bruge det passende åndedrætsværn under arbejdet med betonsliberen.

Eibenstock EBS 120.1, 230V, udlejet fra Bornholms Materieludlejning ApS, er din pålidelige partner til at opnå en præcis og støvfri overfladebehandling af beton, og den lette betjening gør den ideel til både professionelle og gør-det-selv-brugere på Bornholm.

Generelt om betonslibere

Håndholdte betonslibere er uundværlige værktøjer til formning og forfining af betonoverflader. Disse kompakte enheder er skabt til præcis slibning, polering og tilpasning, hvilket giver dig effektivitet og kontrol.

På Bornholm tilbyder vi udlejning af disse håndholdte slibere, der er skræddersyet til opgaver, hvor pladsen er trang, og præcision er afgørende. Deres kompakte størrelse gør dem ideelle til kantformning, detaljeret arbejde og områder, der er vanskelige at nå for større maskiner.

Vores udvalg af håndholdte betonslibere på Bornholm er ikke kun små, de er også designet med komfort i tankerne. Med ergonomiske greb og vibrationsdæmpende teknologi kan du arbejde længere uden træthed, hvilket sikrer en professionel finish uden at gå på kompromis med komforten.

Ofte stillede spørgsmål for leje af vores betonsliber på Bornholm

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål om leje af vores betonsliber. Læs dem for at få et klart billede af, hvordan leje af betonsliber på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS fungerer.

  1. Hvordan lejer jeg en betonsliber på Bornholm?

    For at leje vores betonsliber skal du vælge en lejeperiode ovenfor og eventuelle tilvalg, lægge produktet i kurven og eventuelt tilføje andre produkter, som du ønsker at leje. Gå derefter til kassen, udfyld dine informationer, vælg levering eller afhentning, og foretag betalingen. Vi tager i mod Visa, Mastercard og MobilePay.

  2. Hvor lejer jeg et betonsliber på Bornholm

    Du kan altid leje en betonsliber hos Bornholms Materieludlejning Aps på Midtbornholm, som kan bookes online. Vi tilbyder direkte levering og afhentning, og har altid et godt sortiment af maskiner og materiel.

  3. Hvordan vælger jeg lejeperiode for betonsliberen?

    Vælg den ønskede lejeperiode ved at angive start- og slutdato ovenfor. I kalenderen kan du se tilgængeligheden, hvor de grønne felter viser ledige dage.

  4. Hvad er inkluderet i lejeprisen, når jeg lejer en betonsliber?

    Lejeprisen inkluderer betonsliberen og en slibekop.

  5. Hvilke leverings- og afhentningsmuligheder har jeg, når jeg lejer betonsliberen?

    Vi tilbyder levering og afhentning af betonsliberen, uanset om du bor i Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale eller Østerlars. Alternativt kan du afhente betonsliberen selv. Det kan du vælge, når du kommer til kassen under bestilling.

  6. Hvad sker der efter jeg har foretaget en booking?

    Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede materiel bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere levering eller afhentning.

  7. Hvad hvis betonsliberen går i stykker under min lejeperiode?

    I tilfælde af uforudsete problemer bedes du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 3,5 kg
Motoreffekt

1400 watt

Spænding

230V

Omdrejningstal

9000 /min.

Klingediameter

125 mm. i diameter

1 anmeldelse af Letvægtsbetonsliber | EBS 120.1

  1. Emilie Christensen

    Vi havde tidligere slebet vores betongulv i garagen, men manglede hele vejen langs væggen. Perfekt til jobbet

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *