Betonglatter | MBFKIT9

(1 kundeanmeldelse)

Fra: 299,00 kr. per dag

Lej Marshalltown betonglatteren til jævne betonoverflader. Sættet inkluderer en 122 x 20 cm betonglatter og fire justerbare håndtag på 183 cm med en diameter på 4,45 cm for optimal fleksibilitet.

  • Betonglatteren kræver grundig rengøring efter brug. Manglende rengøring kan medføre en efteropkrævning, baseret på den tid vi skal bruge på at rengøre.
(1 kundeanmeldelse)

Nu kan du leje betonglatteren fra Marshalltown hos Bornholms Materieludlejning ApS til at glatte dine betonoverflader på Bornholm. Dette sæt indeholder en betonglatter i magnesium på 122 x 20 cm. samt fire runde håndtag, som måler 4,45 cm. i diameter og 183 cm. i længden. Disse håndtag kan let samles og forlænges efter behov, hvilket giver stor fleksibilitet under arbejdet med betonoverflader på Bornholm.

Vores udvalg af betonudstyr, inklusive betonglattere, betonblandere, betonvibratorer og pladevibratorer, står klar til udlejning og sikrer effektive løsninger til at opnå jævne og stærke betonoverflader. Alt dette er tilgængeligt hos Bornholms Materieludlejning ApS og kan gøre dit betonarbejde på Bornholm både enklere og mere effektivt.

Generelt om betonglattere

Betonglattere udgør en vigtig redskab inden for betonarbejde og er afgørende for at opnå glatte og stærke betonoverflader. Disse værktøjer kommer i forskellige former og størrelser og er designet til at skabe en ensartet og professionel finish på betonen. Hos Bornholms Materieludlejning ApS tilbyder vi betonglattere til leje, der passer til forskellige byggeprojekter på Bornholm.

Den flade betonglatter er ideel til at skabe jævne overflader, mens versioner med runde ender giver mulighed for at arbejde mere præcist langs kanter og hjørner. Disse værktøjer er afgørende, når du ønsker en perfekt finish på betonoverfladerne, uanset om det er gulve, stier eller andre betonkonstruktioner.

Med et bredt udvalg af betonglattere til leje på Bornholm giver Bornholms Materieludlejning ApS adgang til værktøjer af høj kvalitet, der er nødvendige for at opnå en ensartet og professionel betonfinish. Uanset om det drejer sig om at skabe glatte overflader på mindre betonområder eller arbejde på større betonkonstruktioner, kan disse værktøjer tilpasses til forskellige behov.

Ofte stillede spørgsmål for leje af vores betonglatter på Bornholm

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål om leje af vores betonglatter. Læs dem for at få et klart billede af, hvordan leje af betonglatter på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS fungerer.

  1. Hvordan lejer jeg et betonglatter på Bornholm?

    For at leje vores betonglatter skal du vælge en lejeperiode ovenfor og eventuelle tilvalg, lægge produktet i kurven og eventuelt tilføje andre produkter, som du ønsker at leje. Gå derefter til kassen, udfyld dine informationer, vælg levering eller afhentning, og foretag betalingen. Vi tager i mod Visa, Mastercard og MobilePay.

  2. Hvor lejer jeg en betonglatter på Bornholm

    Du kan altid leje en betonglatter hos Bornholms Materieludlejning Aps på Midtbornholm, som kan bookes online. Vi tilbyder direkte levering og afhentning, og har altid et godt sortiment af maskiner og materiel.

  3. Hvordan vælger jeg lejeperiode for betonglatteren?

    Vælg den ønskede lejeperiode ved at angive start- og slutdato ovenfor. I kalenderen kan du se tilgængeligheden, hvor de grønne felter viser ledige dage.

  4. Hvad er inkluderet i lejeprisen, når jeg lejer en betonglatter?

    Lejeprisen inkluderer en betonglatter og 4 håndtag på 1,83 cm.

  5. Hvilke leverings- og afhentningsmuligheder har jeg, når jeg lejer betonglatteren?

    Vi tilbyder levering og afhentning af betonglatteren, uanset om du bor i Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale eller Østerlars. Alternativt kan du afhente betonglatteren selv. Det kan du vælge, når du kommer til kassen under bestilling.

  6. Hvad sker der efter jeg har foretaget en booking?

    Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede materiel bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere levering eller afhentning.

  7. Hvad hvis betonglatteren går i stykker under min lejeperiode?

    I tilfælde af uforudsete problemer bedes du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Betonglatter mål

122 x 20 cm.

Betonglatter materiale

Magnesium

Håndtag diamter

4,45 cm.

Håndtag længde

183 cm.

1 anmeldelse af Betonglatter | MBFKIT9

  1. Henrik

    Lige hvad vi manglede til vores projekt! Effektiv og meget nem at håndtere. Gjorde overfladen helt perfekt 👍

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *