Betonblander 145L | Profi 145S

(1 kundeanmeldelse)

Fra: 199,00 kr. per dag

Atika Profi 145S betonblander er den perfekte løsning til dine byggeprojekter på Bornholm. Denne alsidige maskine, tilgængelig til leje hos Bornholms Materieludlejning ApS, er skabt til håndværkere, landmænd og selvbyggere. Med en tromlekapacitet på 145 liter og en effektiv blandekapacitet på 115 liter er den ideel til blanding af cement, grus, sand og vand.

  • Betonblanderen kræver grundig rengøring efter brug. Manglende rengøring kan medføre en efteropkrævning, baseret på den tid vi skal bruge på at rengøre.
(1 kundeanmeldelse)

Atika Profi 145S betonblander er den ideelle løsning til dine byggeprojekter på Bornholm. Denne alsidige maskine er tilgængelig til leje og er designet til mindre og mellemstore byggepladser på øen, perfekt til håndværksmestre, landmænd og selvbyggere.

Betonblanderen har en tromlekapacitet på 145 liter og en effektiv blandekapacitet på 115 liter. Den er velegnet til blanding af cement, grus, sand og vand, hvilket gør den ideel til bornholmske byggeprojekter. Den let udskiftelige 6-ledede tandkrans sikrer en problemfri drift og effektiv blanding af materialer.

Maskinens robuste konstruktion og kompakte dimensioner (L: 122 x B: 68 x H: 128 cm) gør den nem at anvende, selv på trange arbejdsområder på Bornholm. Med en vægt på 54 kg og en effekt på 700 W ved en spænding på 230V, tilbyder denne betonblander pålidelig ydeevne og nem anvendelse til Bornholms varierede byggebehov.

Atika Profi 145S betonblanderen er tilgængelig til leje hos Bornholms Materieludlejning ApS.

Generelt om betonblandere

Betonblandere er perfekte til mindre byggeprojekter såsom støbning af fundament, terrændæk, stolper eller andre lignende konstruktioner. Disse maskiner er designet til at blande materialer som cement, sand, grus og vand, og skabe en ensartet blanding, der er afgørende for kvaliteten og styrken af den endelige struktur.

Til mindre projekter er betonblandere ofte kompakte og nemme at anvende, hvilket gør dem ideelle til mindre byggerier på Bornholm. Ved at gøre brug af disse blandere kan man opnå en ensartet blanding af materialer, hvilket er afgørende for et solidt fundament eller terrændæk.

De fleste betonblandere kan håndtere mindre mængder af blanding, typisk fra 60 liter og op til et par hundrede liter, hvilket er tilstrækkeligt til mindre konstruktionsprojekter. Disse maskiner er nemme at betjene og giver en effektiv og ensartet blanding, hvilket sparer tid og ressourcer, samtidig med at de sikrer en pålidelig kvalitet i resultatet.

Manualer

Ofte stillede spørgsmål for leje af vores betonblander på Bornholm

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål om leje af vores betonblander. Læs dem for at få et klart billede af, hvordan leje af betonblander på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS fungerer.

  1. Hvordan lejer jeg en betonblander på Bornholm?

    For at leje vores betonblander skal du vælge en lejeperiode ovenfor og eventuelle tilvalg, lægge produktet i kurven og eventuelt tilføje andre produkter, som du ønsker at leje. Gå derefter til kassen, udfyld dine informationer, vælg levering eller afhentning, og foretag betalingen. Vi tager i mod Visa, Mastercard og MobilePay.

  2. Hvor lejer jeg en betonblander på Bornholm

    Du kan altid leje en betonblander hos Bornholms Materieludlejning Aps på Midtbornholm, som kan bookes online. Vi tilbyder direkte levering og afhentning, og har altid et godt sortiment af maskiner og materiel.

  3. Hvordan vælger jeg lejeperiode for betonblanderen?

    Vælg den ønskede lejeperiode ved at angive start- og slutdato ovenfor. I kalenderen kan du se tilgængeligheden, hvor de grønne felter viser ledige dage.

  4. Hvad er inkluderet i lejeprisen, når jeg lejer en betonblander?

    Lejeprisen inkluderer betonblanderen.

  5. Hvilke leverings- og afhentningsmuligheder har jeg, når jeg lejer betonblander?

    Vi tilbyder levering og afhentning af betonblanderen, uanset om du bor i Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale eller Østerlars. Alternativt kan du afhente betonblanderen selv. Det kan du vælge, når du kommer til kassen under bestilling.

  6. Hvad sker der efter jeg har foretaget en booking?

    Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede materiel bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere levering eller afhentning.

  7. Hvad hvis betonblanderen går i stykker under min lejeperiode?

    I tilfælde af uforudsete problemer bedes du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 54 kg
Tromlekapacitet

145 liter

Blandekapacitet

115 liter

Motor

700 W, 230V

Mål

122 x B: 68 x H: 128 cm

1 anmeldelse af Betonblander 145L | Profi 145S

  1. Anders Pedersen

    Jeg var imponeret over den lette og hurtige udlejningsproces. Produkterne var i god stand, og servicen var fremragende 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *