Flishugger | DK-500

(2 kundeanmeldelser)

Fra: 499,00 kr. per dag

Lej vores professionelle flishugger, DELEKS DK-500-BS med Briggs & Stratton benzinmotor. Ideel til effektiv flisning af træmateriale op til 6 cm i diameter. Med god ydeevne og robust konstruktion er denne flishugger perfekt til have- og skovarbejde.

  • Bemærk, at denne flishugger er en mindre model med en 6,5 hk motor. Det er vigtigt, at du ikke skubber grene ned i den for hurtigt. Hvis du har behov for en mere kraftfuld flishugger, anbefaler vi, at du opgraderer til vores store model TP 100 med en 18 hk motor.
(2 kundeanmeldelser)

Tilvalg

Hvis du vil undgå selv at skulle rengøre maskinen efter brug, kan du betale os for det.

Nu kan du leje vores professionelle Flishugger – DELEKS DK-500-BS på Bornholm, udstyret med en Briggs & Stratton benzinmotor, er skabt til at levere effektivt og pålideligt arbejde. Denne flishugger er ideel til at håndtere forskellige typer af træ, fra tørre grene til nåletræer og buskads. Klassisk bornholmsk natur.

Med en Briggs & Stratton XR950 benzinmotor på 208cc og 6,5 hk, er denne flishugger klar til diverse opgaver. Det to knive skæringstromle-system, hvoraf de to er vendbare, og et fast modskær, giver dig mulighed for at opnå en ensartet flisning af forskellige træmaterialer.

Flishuggerens kapacitet strækker sig op til en maksimal diameter på 6 cm, hvilket giver dig mulighed for at flise det meste, af hvad du støder på i din have på Bornholm.

Denne flishugger er skabt til at være robust og pålidelig, og dens funktioner gør den velegnet til mindre opgaver. Uanset om du arbejder med have- eller lettere skovarbejde, vil DELEKS DK-500-BS flishuggeren med Briggs & Stratton motor hjælpe dig med at opnå en effektiv flisningsproces. Ved større flisningsopgaver, anbefaler vi, at du i stedet lejer vores store TP 100 model.

Generelt om flishuggere

Flishuggere er blevet uundværlige redskaber inden for have- og skovarbejde, og de bliver stadig mere populære. Deres evne til at omdanne træmaterialer til flis gør dem essentielle for kompostering og genbrug. Med en flishugger kan du forvandle grene, blade og andet træmateriale til nyttige ressourcer.

En god flishugger er udstyret med en kraftfuld motor, et effektivt knivsystem og et robust design, der gør den pålidelig i dine opgaver. Fokus på ydeevne, holdbarhed og enkelhed i brug kan optimere din arbejdsproces og sikre fremragende resultater.

Når du overvejer at investere i eller leje en flishugger på Bornholm, er det vigtigt at vælge en model, der passer til dine behov. Med en bred vifte af muligheder på markedet er der en flishugger, der matcher din arbejdsbyrde og de materialer, du arbejder med. Vælg klogt, og opnå en mere effektiv og bæredygtig tilgang til håndtering af træmaterialer. En alsidig flishugger kan løse de fleste opgaver og gøre dit arbejde både lettere og mere effektivt.

Manualer

Ofte stillede spørgsmål for leje af vores flishugger på Bornholm

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål om leje af vores flishugger. Læs dem for at få et klart billede af, hvordan leje af flishugger på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning fungerer.

  1. Hvordan lejer jeg en flishugger på Bornholm?

    For at leje vores flishugger skal du vælge en lejeperiode ovenfor og eventuelle tilvalg, lægge produktet i kurven og eventuelt tilføje andre produkter, som du ønsker at leje. Gå derefter til kassen, udfyld dine informationer, vælg levering eller afhentning, og foretag betalingen. Vi tager i mod Visa, Mastercard og MobilePay.

  2. Hvor lejer jeg en flishugger på Bornholm

    Du kan altid leje en flishugger hos Bornholms Materieludlejning Aps på Midtbornholm, som kan bookes online. Vi tilbyder direkte levering og afhentning, og har altid et godt sortiment af maskiner og materiel.

  3. Hvordan vælger jeg lejeperiode for flishuggeren?

    Vælg den ønskede lejeperiode ved at angive start- og slutdato ovenfor. I kalenderen kan du se tilgængeligheden, hvor de grønne felter viser ledige dage.

  4. Hvad er inkluderet i lejeprisen, når jeg lejer en flishugger?

    Lejeprisen inkluderer typisk flishuggeren og nødvendigt tilbehør. Brændstof er normalt ikke inkluderet. Flishugger leveres med fuld tank og skal returneres med samme fuld tank.

  5. Hvilke leverings- og afhentningsmuligheder har jeg, når jeg lejer flishuggeren?

    Vi tilbyder levering og afhentning af flishuggeren, uanset om du bor i Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale eller Østerlars. Alternativt kan du afhente flishuggeren selv. Det kan du vælge, når du kommer til kassen under bestilling.

  6. Hvad sker der efter jeg har foretaget en booking?

    Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede materiel bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere levering eller afhentning.

  7. Hvad hvis flishuggeren går i stykker under min lejeperiode?

    I tilfælde af uforudsete problemer bedes du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 100 kg
Overordnede mål

550 x 1.050 x 1.720 mm.

Knive: Vægt

300 g.

Motor

Briggs&Stratton XR950, 6,5 hk

Drivkraft

Benzin

Arbejdseffektivitet

3 m3/h

Skæresystem

Trommel system med 2 knive + 1 fast modkniv

Maks skærediameter

60.0 mm

2 anmeldelser af Flishugger | DK-500

  1. Lasse Kofoed

    Super fin flishugger. Vi lejede den 3 dage og kom i mål.

  2. Brian K.

    Alt var som forventet og god service ved tvivlsspørgsmål 👍👍

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *