Smalt Rullestillads 74×178 cm | JUMBO 178SKsuper

(3 kundeanmeldelser)

Fra: 99,00 kr. per dag

Lej vores pålidelige og effektive mindre stillads på Bornholm til dine næste byggeprojekter. Dette mindre stillads er specielt designet til trange områder og er ideelt til renoveringsprojekter, vedligeholdelsesopgaver, malerarbejde, havearbejde og meget mere. Lej vores mindre stillads i dag og oplev fordelene ved at have den rette støtte og arbejdshøjde til dine projekter på Bornholm.

(3 kundeanmeldelser)

Tilvalg

Vores JUMBO 178SKsuper Smal Stillads giver en arbejdshøjde på 3,96 m. Få 1 m. mere i højden med vores udbygningssæt nedenfor, eller tilvælg vores trappesæt til f.eks. malerarbejde over trapper.

Lej vores holdbare og alsidige aluminiumsstillads i håndværkerkvalitet til både udendørs og indendørs opgaver på Bornholm. Dette fuldsvejsede stillads er specielt designet til sikkerhed og stabilitet, med rammer af høj kvalitet og en platform med skridsikker og vandfast finer. Med Ø125 mm hjul med bremse er dette foldestillads ideelt til opgaver, hvor man har behov for at nå større flader, f.eks. ved malerarbejde, murerarbejde og mere. Lej vores stillads i dag og kom i mål med dit byggeprojekt på Bornholm.

For øget sikkerhed er der ekstra kraftige stormlåse placeret under dækket i hver ende for at sikre en stabil og sikker platform. Den praktiske foldelås gør opstilling og nedtagning let og problemfri. Den er udført i solidt helstøbt kvalitet, der sikrer holdbarheden og pålideligheden.

Dette JUMBO Foldestillads kan udvides i højden efter behov ved hjælp af tilhørende udvidelsessæt og kombineres med JUMBO Rullestillads og løsdele herfra for at imødekomme specifikke krav og opgaver på Bornholm. Hjulene på stilladset er ekstra kraftige, med en diameter på 125 mm og en polyurethanbelægning, hvilket giver høj slidstyrke og modstandsdygtighed over for forskellige opløsningsmidler.

Med ekstra stærke fuldsvejsede samlinger er vores stillads konstrueret til at være stabilt og holdbart. Rørdimensionen er Ø50x2mm, hvilket giver fleksibilitet og tilpasningsevne i forhold til arbejdshøjden.

Lej vores pålidelige udlejningsstillads på Bornholm i dag og kom lettere i mål med dit næste byggeprojekt. Vores stillads opfylder sikkerhedsstandarderne og giver den nødvendige stabilitet til at udføre dine opgaver effektivt og sikkert på Bornholm.

Generelt om stillads

Den mindre størrelse gør det nemt at manøvrere og opstille i trange områder på Bornholm, hvilket gør det til det perfekte valg til renoveringsprojekter, vedligeholdelsesopgaver, malerarbejde, havearbejde og mere. Du kan nemt opnå bedre adgang til vanskelige områder og udføre opgaver med større præcision og effektivitet.

Selvom det er mindre i størrelse, går der ikke på kompromis med sikkerhed og stabilitet på Bornholm. Et godt konstrueret mindre stillads vil have en solid platform, skridsikre dæk og stabil konstruktion, der sikrer en tryg arbejdsoplevelse. Du kan justere højden efter behov og arbejde sikkert på forskellige niveauer. Uanset om du er en professionel håndværker eller en privatperson med gør-det-selv-projekter, kan et mindre stillads være en uvurderlig ressource på Bornholm. Det giver dig mulighed for at udføre opgaver mere effektivt, øge din produktivitet og sikre en sikker arbejdsplads.

Lej vores pålidelige og praktiske mindre stillads til dit næste projekt på Bornholm og opdag fordelene ved at have den rette støtte og arbejdshøjde. Uanset om du arbejder i hjemmet, haven eller på en byggeplads, vil et mindre stillads være en værdifuld partner, der gør dine opgaver lettere og mere bekvemme på Bornholm.

Manualer

Ofte stillede spørgsmål for leje af vores stillads på Bornholm

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål om leje af vores stillads. Læs dem for at få et klart billede af, hvordan leje af stillads på Bornholm hos Bornholms Materieludlejning ApS fungerer.

  1. Hvordan lejer jeg et stillads på Bornholm?

    For at leje vores stillads skal du vælge en lejeperiode ovenfor og eventuelle tilvalg, lægge produktet i kurven og eventuelt tilføje andre produkter, som du ønsker at leje. Gå derefter til kassen, udfyld dine informationer, vælg levering eller afhentning, og foretag betalingen. Vi tager i mod Visa, Mastercard og MobilePay.

  2. Hvor lejer jeg et stillads på Bornholm

    Du kan altid leje et stillads hos Bornholms Materieludlejning Aps på Midtbornholm, som kan bookes online. Vi tilbyder direkte levering og afhentning, og har altid et godt sortiment af maskiner og materiel.

  3. Hvordan vælger jeg lejeperiode for stillads?

    Vælg den ønskede lejeperiode ved at angive start- og slutdato ovenfor. I kalenderen kan du se tilgængeligheden, hvor de grønne felter viser ledige dage.

  4. Hvad er inkluderet i lejeprisen, når jeg lejer et stillads?

    Lejeprisen inkluderer stilladset, som ses på billedet ovenfor. Der er mulighed for at medleje et forlængersæt på 1 m. hvis du har brug for at komme højere op.

  5. Hvilke leverings- og afhentningsmuligheder har jeg, når jeg lejer stillads?

    Vi tilbyder levering og afhentning af stilladset, uanset om du bor i Rønne, Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø (Neksø), Pedersker, Svaneke, Aakirkeby (Åkirkeby), Østermarie, Allinge-Sandvig, Balka, Boderne, Klemensker, Listed, Lobbæk, Nyker, Nylars, Snogebæk, Sorthat-Muleby, Tejn, Vestermarie, Aarsdale eller Østerlars. Alternativt kan du afhente stilladset selv. Det kan du vælge, når du kommer til kassen under bestilling.

  6. Hvad sker der efter jeg har foretaget en booking?

    Når du har foretaget din booking, går vi straks i gang med at behandle den. Reservationen af det ønskede materiel bliver først endeligt bekræftet, når vi sender dig en bekræftelsesmail. Herefter kontakter vi dig for at koordinere levering eller afhentning.

  7. Hvad hvis stilladset går i stykker under min lejeperiode?

    I tilfælde af uforudsete problemer bedes du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 26 kg
Platform:

74×128 cm.

Ståhøjde:

1,96 m.

Arbejdshøjde:

3,96 m.

Stilladsklasse:

3 (belastning på op til 200 kg/m²)

3 anmeldelser af Smalt Rullestillads 74×178 cm | JUMBO 178SKsuper

  1. Henriette

    Vi har højt til loftet og havde behov for et rullestillads, da vi skulle male lofter. Super fin service.

  2. Robert

    Efter at have leje dette flere gange, kan jeg sikkert sige, at det har været en game-changer for mine personlige projekter. Rullestilaset er super nemt at bruge. Jeg kan bestemt anbefale det.

  3. Jeanette

    En fantastisk service, vejledning og priser. Henvendelser bliver besvaret meget hurtigt. Har man spørgsmål, undersøger de gerne og vender tilbage.
    Deres booking system fungere virkelig godt med reservation, booking og reminder pr. mail.
    Gratis levering/afhentning på ordre over 1000 kr. Og kommer til tiden.
    Jeg vil til enhver tid benytte virksomheden igen og anbefalde dem til andre. Nå ja det har jeg allerede gjort 😉

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *